Skip to main content

Puds på rørvæv

Pudsede overflader har været anvendt i vores ejendomme igennem århundrede - erfaringen viser at materialer og byggemetoder stadig fungere den dag i dag, derfor er det en god investering at renoverer de pudsede overflader, da det viser sig at de holder langt ud i fremtiden.

Den originale proces består af opsætning af rørvæv og efterfølgende udkastning over flere omgange. Der afsluttes oftest med et lag af finpuds, afhængig af den ønskede færdige overflade. Gamle lofter er ofte afsluttet med stukkanter og en stor loftroset af gips.

I denne film ser du, helt fra bunden, opbygning af en indvendige skillevægge, hvor der bliver sat rørvæv på en bræddeskillevægge, derefter udkastning og pudsning med mørtel indtil væggen står helt færdig.

Se også INDEKLIMA

Indeklimafilm.dk er en seriøs, professionel og non-profit filmkanal, der har som formål gennem filmmediet at formidle forskningsbaseret, kendt viden om indeklimaets betydning for menneskers sundhed, velvære og produktivitet. 

PROJEKT er udviklet af:
PROJEKTLEDELSE / Graves Simonsen, Bygherreforeningen
RESERCH & TILRETTELÆGGELSE /Niels Brondbjerg, Teknik og Salg ApS, Anders Dylov, Chroma Film ApS
FILMPRODUKTION / Chroma Film ApS
MUSIK / Finn Markwardt
WEBSITE / MPIXEL design studio

FAGLIGE FILMEMNER er udvalgt af bl.a.:
Arne Høj, Søren Lundqvist, Nicolai Hyllestad, Gert Bech-Nielsen, Mogens Victor Andersen, Eske Møller, Søren Meyer, Jens Østergaard, Niels Erik Jensen, Søren Bøgh, Anne Lindegaard, Birte Skov

WEBSITE & FILM er udgivet med økonomisk støtte fra:
Grundejernes Investeringsfond, Realdania, A P Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Dreyers Fond, Frøken Constanse Fuhrs Fond, Skibsreder Carsten Brebøls Fond, Martha og Poul Kern-Jespersen Fonden, Undervisningsministeriet, Boligfonden Kuben.

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.