Skip to main content

Byggefilm er en vidensportal for håndværkere og fageksperter

OM

Byggefilm er en vidensportal, hvor dygtige håndværkere og fageksperter viser hvordan de klassiske håndværksfag udføres. De viser og fortæller historien om hvordan de klassiske byggematerialer og værktøjer anvendes i praksis. 

Film om udvalgte projekter fortæller om sammenhængen mellem håndværksfag, materialer og værktøjer.

Faktaarkene og filmene betragtes som ’alment teknisk fælleseje’ for byggebranchens. Det er viden, som ligger frit tilgængelig og kan bruges af alle og som er udviklet sammen med eksperter inden for hvert emne. Filmene er betalt almindnyttige fonde samt Børne- og Undervisningsministeriet.

Den primære målgruppe er unge håndværkere under uddannelse, og dem der er i efteruddannelse indenfor renovering og restaurering. Filmene skal være med til at sikre vores  fælles kulturelle bygningsarv.

Kontakt Os
chroma@chroma.dk

Produceret af Chroma Film ApS
Siden år 2000 har Chroma Film løbende leveret dokumentar- og fiktionsfilm til blandt andet undervisning, internet og tv. Fælles for alle vores projekter er, at de er funderet i viden.
Vi beskæftiger os med fængende vidensformidling og professionel kommunikation i bred forstand, og vi kan hjælpe jer i alle faser fra udvikling af idé til implementering og broadcast.

chroma.dk

Se også INDEKLIMA

Indeklimafilm.dk er en seriøs, professionel og non-profit filmkanal, der har som formål gennem filmmediet at formidle forskningsbaseret, kendt viden om indeklimaets betydning for menneskers sundhed, velvære og produktivitet. 

PROJEKT er udviklet af:
PROJEKTLEDELSE / Graves Simonsen, Bygherreforeningen
RESERCH & TILRETTELÆGGELSE /Niels Brondbjerg, Teknik og Salg ApS, Anders Dylov, Chroma Film ApS
FILMPRODUKTION / Chroma Film ApS
MUSIK / Finn Markwardt
WEBSITE / MPIXEL design studio

FAGLIGE FILMEMNER er udvalgt af bl.a.:
Arne Høj, Søren Lundqvist, Nicolai Hyllestad, Gert Bech-Nielsen, Mogens Victor Andersen, Eske Møller, Søren Meyer, Jens Østergaard, Niels Erik Jensen, Søren Bøgh, Anne Lindegaard, Birte Skov

WEBSITE & FILM er udgivet med økonomisk støtte fra:
Grundejernes Investeringsfond, Realdania, A P Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Dreyers Fond, Frøken Constanse Fuhrs Fond, Skibsreder Carsten Brebøls Fond, Martha og Poul Kern-Jespersen Fonden, Undervisningsministeriet, Boligfonden Kuben.

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.